Logo casting memories

Stilgeboorte baby (voetjes)

Een verbinding als beeld vereeuwigen!

Geschikt voor elke (gips) afdruk
Uniek & detailrijk
Geheel naar eigen wens

Stilgeboren baby beeld in 3D

De nachtmerrie voor elke (toekomstige) ouder, je kindje verliezen… Je baby zit op het ene moment veilig in je buik en op het andere moment krijgen jullie het vreselijk nieuws te horen. Jullie kindje is niet meer levensvatbaar, een vreselijke periode.

Vaak wordt er in het ziekenhuis een afdrukje van het voetje van je overleden kindje gemaakt, deze zijn gemaakt van gips en dus  erg kwetsbaar. Willen jullie ook een herinnering iets tastbaars van jullie kindje? Dan kan ik met een speciale techniek een replica maken van dit gipsafdrukje. Deze giet ik in met hars zodat er een 3D beeld van jullie stilgeboren baby ontstaat dat niet meer kwetsbaar is, geverfd kan worden en eventueel geplaatst kan worden in een mooie 3D lijst 

Tevens is er ook een mogelijkheid dat ik op locatie kom zodra het kindje is overleden en direct een mooie tastbare 3D afdruk kan maken. Tijdens dit hele proces zal ik u begeleiden..

Is een stilgeboren baby beeld in 3D iets voor jullie of wil je graag meer informatie?

Waarom Casting Memories?

Casting Memories is specialist op het gebied van het gehele proces dat bij bodycasting komt kijken. Mijn naam is Daphne en ik vind het belangrijk om van het eerste tot het laatste een contact een liefdevolle en professionele benadering te hanteren. Het eindproduct is te allen tijde het belangrijkst, maar de casting zelf kan soms vrij emotioneel zijn. Ik hecht dan ook veel waarde aan een persoonlijke en ondersteunende benadering. Deze benadering, in combinatie met een prachtig eindproduct, zal ervoor zorgen dat jij of jullie een herinnering voor het leven krijgen. Dat is mijn streven!

  • Liefdevol & professioneel
  • Persoonlijk
  • Herinnering voor het leven

Enkele stilgeboren / overleden babybeelden op een rij

Meer weten?

Wil je meer weten over het proces bodycasting, de beelden die ik maak of een prijsopgaaf ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en we kijken samen of we een mooie blijvende herinnering kunnen maken voor jou of je familie.

Ontdek de verhalen op Instagram