Logo casting memories

3 handen in elkaar

Een herinnering aan een kostbaar moment!

Geschikt voor jong & oud
Uniek & detailrijk
3 handen beeld op maat

3 handen beeld

Een krachtig handenbeeld, dat bereik je met een 3 handen in elkaar beeld. Bijvoorbeeld met je gezin, vriendinnen, vrienden of familieleden. Een 3 handen beeld is geschikt voor jong en oud. Van baby’s tot volwassenen en van kinderen tot ouderen. Wat jullie reden ook is, met een beeld van 3 handen in elkaar maken jullie een herinnering voor het leven. Casting Memories helpt je graag om jullie 3 handen beeld volledig naar wens samen te stellen. Jij kunt hierbij rekenen op een professionele casting, zorgvuldige bewerking en een prachtig eindproduct.

Is een beeld van 3 handen in elkaar iets voor jullie of wil je graag meer informatie?

Waarom Casting Memories?

Casting Memories is specialist op het gebied van het gehele proces dat bij bodycasting komt kijken. Mijn naam is Daphne en ik vind het belangrijk om van het eerste tot het laatste een contact een liefdevolle en professionele benadering te hanteren. Het eindproduct is te allen tijde het belangrijkst, maar de casting zelf kan soms vrij emotioneel zijn. Ik hecht dan ook veel waarde aan een persoonlijke en ondersteunende benadering. Deze benadering, in combinatie met een prachtig eindproduct, zal ervoor zorgen dat jij of jullie een herinnering voor het leven krijgen. Dat is mijn streven!

  • Liefdevol & professioneel
  • Persoonlijk
  • Herinnering voor het leven

Enkele prachtige handen in elkaar beelden:

Meer weten?

Wil je meer weten over het proces bodycasting, de beelden die ik maak of een prijsopgaaf ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en we kijken samen of we een mooie blijvende herinnering kunnen maken voor jou of je familie.

Ontdek de verhalen op Instagram