Logo casting memories

2 handen in elkaar

Een verbinding als beeld vereeuwigen!

Geschikt voor jong & oud
Uniek & detailrijk
2 handen beeld op maat

2 handen beeld

Ieder handenbeeld heeft zijn eigen verhaal. Een herinnering aan een mooi en bijzonder moment in het leven. Denk aan een huwelijk, geboorte, de hechte band van de familie of een jubileum. Maar ook afscheid nemen hoort bij het leven en kan erg zwaar en intens zijn, hoe mooi is het dan dat je nog iets tastbaar hebt van diegene die je lief hebt. Een blijvende, mooie en tastbare herinnering aan je dierbare ❤. De 2 handen beeld of beeld van 2 handen in elkaar is hier uiterst geschikt voor.

Bekijk meerdere gemaakte handenbeelden bij het portfolio.

Is een beeld van 2 handen in elkaar iets voor jullie of wil je graag meer informatie?

Waarom Casting Memories?

Casting Memories is specialist op het gebied van het gehele proces dat bij bodycasting komt kijken. Mijn naam is Daphne en ik vind het belangrijk om van het eerste tot het laatste een contact een liefdevolle en professionele benadering te hanteren. Het eindproduct is te allen tijde het belangrijkst, maar de casting zelf kan soms vrij emotioneel zijn. Ik hecht dan ook veel waarde aan een persoonlijke en ondersteunende benadering. Deze benadering, in combinatie met een prachtig eindproduct, zal ervoor zorgen dat jij of jullie een herinnering voor het leven krijgen. Dat is mijn streven!

  • Liefdevol & professioneel
  • Persoonlijk
  • Herinnering voor het leven

Enkele prachtige 2 handen in elkaar beelden:

Meer weten?

Wil je meer weten over het proces bodycasting, de beelden die ik maak of een prijsopgaaf ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en we kijken samen of we een mooie blijvende herinnering kunnen maken voor jou of je familie.

Ontdek de verhalen op Instagram