Logo casting memories

Bodycasting Groningen

Een herinnering voor het leven!

Bodycasting op locatie in Groningen
Uniek & detailrijk
Bodycasting op maat

Bodycasting door heel Groningen

Een herinnering voor het leven, dat maak je met bodycasting in Groningen. Samen met je gezin, voor je geliefde, van je kind(eren), baby(‘s) of je hond(en). Alles is mogelijk! Met bodycasting wordt er een uniek en detailrijk 3D beeld van het door jou gekozen gedeelte van het lichaam gemaakt. Casting Memories maakt dit van de beste en meest duurzame producten. Hierdoor ontvang jij een eindproduct dat levenslang mee kan gaan.

Voor bodycasting in Groningen ben je bij Casting Memories aan het juiste adres. Mijn naam is Daphne Veldwiesch, wonend op minder dan een uur afstand van Groningen-Stad en daardoor bereikbaar door heel Groningen. De casting kan dan ook gewoon gemakkelijk, fijn en vertrouwd bij jou/jullie thuis plaatsvinden.

Is bodycasting in Groningen iets voor jou/jullie of wil je graag meer informatie?

Waarom Casting Memories?

Casting Memories is specialist op het gebied van het gehele proces dat bij bodycasting komt kijken. Mijn naam is Daphne en ik vind het belangrijk om van het eerste tot het laatste een contact een liefdevolle en professionele benadering te hanteren. Het eindproduct is te allen tijde het belangrijkst, maar de casting zelf kan soms vrij emotioneel zijn. Ik hecht dan ook veel waarde aan een persoonlijke en ondersteunende benadering. Deze benadering, in combinatie met een prachtig eindproduct, zal ervoor zorgen dat jij of jullie een herinnering voor het leven krijgen. Dat is mijn streven!

  • Liefdevol & professioneel
  • Persoonlijk
  • Herinnering voor het leven
Daphne Veldwiesch

Wat zeggen onze klanten

Meer weten?

Wil je meer weten over het proces bodycasting, de beelden die ik maak of een prijsopgaaf ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en we kijken samen of we een mooie blijvende herinnering kunnen maken voor jou of je familie.

Enkele prachtige bodycasting beelden op een rij: