Logo casting memories

Gezin (handen & voeten)

Een prachtige herinnering voor jou en je gezin

Gezinsherinnering voor het leven
Uniek & detailrijk
Gezinsbeeld op maat

Gezinsbeeld van handen en/of voeten

Wil jij voor je gezin een herinnering voor het leven laten maken? Een unieke en handgemaakte herinnering van een kostbaar moment? Kies dan voor een gezinsbeeld van handen en/of voeten door Casting Memories. Met zo’n 3D beeld van je gezin ontvang je een detailrijk beeld op maat. Met handen is er van alles mogelijk, van een handenkrans tot een krachtig beeld van meerdere handen in elkaar.  Misschien heb je zelf al een idee voor deze vorm van bodycasting of wil je hierin graag advies ontvangen. Casting Memories helpt je hoe dan ook om je gezinsbeeld volledig naar wens samen te stellen. Jij kunt hierbij rekenen op een professionele casting, zorgvuldige bewerking en een prachtig eindproduct.

Is een gezinsbeeld van handen en/of voeten iets voor jou gezin of wil je graag meer informatie?

Waarom Casting Memories?

Casting Memories is specialist op het gebied van het gehele proces dat bij bodycasting komt kijken. Mijn naam is Daphne en ik vind het belangrijk om van het eerste tot het laatste een contact een liefdevolle en professionele benadering te hanteren. Het eindproduct is te allen tijde het belangrijkst, maar de casting zelf kan soms vrij emotioneel zijn. Ik hecht dan ook veel waarde aan een persoonlijke en ondersteunende benadering. Deze benadering, in combinatie met een prachtig eindproduct, zal ervoor zorgen dat jij of jullie een herinnering voor het leven krijgen. Dat is mijn streven!

  • Liefdevol & professioneel
  • Persoonlijk
  • Herinnering voor het leven

Enkele prachtige gezinsbeelden op een rij:

Meer weten?

Wil je meer weten over het proces bodycasting, de beelden die ik maak of een prijsopgaaf ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en we kijken samen of we een mooie blijvende herinnering kunnen maken voor jou of je familie.

Ontdek de verhalen op Instagram