Logo casting memories

Over Casting Memories

Het verhaal achter Casting Memories

Wie ben ik?

Ik ben Daphne, een moeder van 2 prachtige dochters en woon samen met mijn man en onze hond in het Friese Sintjohannesga.

Vaak als ik mensen vertel dat ik bodycaster ben, weten ze niet precies wat het is en wat ik precies doe. Lees hieronder dan ook mijn verhaal en ontdek hoe ik in aanraking ben gekomen met bodycasting, voor mij het mooiste beroep ter wereld.

Ik begeleid je persoonlijk door het hele proces en maak een beeld wat volledig naar eigen wens is. Door mijn betrokkenheid, uitleg, vakmanschap en mijn engelen geduld voelen mens en dier zich snel bij mij op hun gemak. Ik neem je dan ook graag mee in de mooie  wereld van bodycasting. Ervaar zelf hoe bijzonder het is! ❤

Daphne Veldwiesch

Mijn verhaal

Toen mijn moeder 50 werd zocht ik een speciaal cadeau voor haar verjaardag. Door mijn zoektocht op het internet kwam ik bij Anita van Amavi lifecasting terecht. Zij maakte een prachtig handenbeeld van mijn moeder, samen met mijn twee dochters van toen 4 en 2 jaar oud. Tijdens deze casting kwam ik voor het eerst in aanraking met bodycasting en ik was zo onder de indruk dat ik via social media haar account bleef volgen.

Een aantal jaren later zag ik dat Anita ook was gestart met het geven van opleidingen voor allround bodycaster. Ik was meteen enthousiast en vroeg meer informatie op.

Om te zien of bodycasting echt wat voor mij was ben ik op advies van haar begonnen met een starterspakketje. En zo maakte ik mijn eerste beeld van mijn 2 dochters hand in hand. Terwijl ik dat beeld maakte had ik continu een lach op mijn gezicht. Samen met de enthousiasme die erbij kwam wist ik: dit is echt wat voor mij!

En zo begon ik aan mijn opleiding allround bodycasting, een beroep dat echt bij mij past en wat ik uitoefen met veel plezier en ambitie. Tijdens de opleiding wist ik het al zeker: als ik een beeld voor andere mensen ga maken, wil ik wel dat die perfect is, een blijvende mooie herinnering, perfect afgewerkt en volledig naar de wens van de klant.

Ondertussen heb ik al erg veel mensen ontmoet en rij ik ook voor opdrachten door de rest van Nederland. De liefde, de verhalen die achter het beeld zitten.. Het is zo bijzonder om hiervan deel uit te maken. De ene is vrolijk en de andere is droevig. Elk beeld is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wat ik heel belangrijk vind is dat het beeld iets van jou is. Jij bepaalt dus de positie, de kleur en op welke sokkel die geplaatst wordt. Bodycasting op maat, daar streef ik naar. Al adviseer ik daar natuurlijk graag in!

casting memories logo favi

Waarom Casting Memories?

Casting Memories is specialist op het gebied van het gehele proces dat bij bodycasting komt kijken. Mijn naam is Daphne en ik vind het belangrijk om van het eerste tot het laatste een contact een liefdevolle en professionele benadering te hanteren. Het eindproduct is te allen tijde het belangrijkst, maar de casting zelf kan soms vrij emotioneel zijn. Ik hecht dan ook veel waarde aan een persoonlijke en ondersteunende benadering. Deze benadering, in combinatie met een prachtig eindproduct, zal ervoor zorgen dat jij of jullie een herinnering voor het leven krijgen. Dat is mijn streven!

  • Liefdevol & professioneel
  • Persoonlijk
  • Herinnering voor het leven
2 handenbeeld casting

Enkele prachtige bodycasting beelden op een rij:

Meer weten?

Wil je meer weten over het proces bodycasting, de beelden die ik maak of een prijsopgaaf ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en we kijken samen of we een mooie blijvende herinnering kunnen maken voor jou of je familie.

Ontdek de verhalen op Instagram