Logo casting memories

Hond (pootafdruk)

Een tastbare herinnering van jouw trouwe viervoeter!

Vereeuwiging van jouw hond
Uniek & detailrijk
Hondencasting op maat

Pootafdruk van hond in 3D

De hond is het alleroudste huisdier van de mens, al duizenden jaren is de hond in het leven van de mens. En dat is niet voor niks, een maatje voor het leven worden ze veel genoemd. De meeste honden zijn vandaag de dag puur voor de gezelligheid in huis. Maar ook in het werk en als hulphond spelen zij een grote rol in het leven. Altijd vrolijk wanneer je thuis komt, een pootje als troost op een verdrietige dag en een speelmaatje voor je kinderen.

Helaas komt er ook een dag dat je hond niet het eeuwige leven heeft en hoe mooi is het dan om een dierbare en vereeuwige pootafdruk te laten maken. Geheel naar eigen wens en style maak ik graag samen met jou een pootadruk van jullie trouwe maatje voor een blijvende herinnering.

Een casting van de hondenpoot kan zowel bij levende als overleden honden. Hierin kan er ook wat as van de hond, als de hond gecremeerd wordt later  toegevoegd worden  aan het beeld. Neem voor meer informatie hierover, vrijblijvend contact met me op.

Is een pootafdruk van je hond in 3D iets voor jou of wil je graag meer informatie?

Waarom Casting Memories?

Casting Memories is specialist op het gebied van het gehele proces dat bij bodycasting komt kijken. Mijn naam is Daphne en ik vind het belangrijk om van het eerste tot het laatste een contact een liefdevolle en professionele benadering te hanteren. Het eindproduct is te allen tijde het belangrijkst, maar de casting zelf kan soms vrij emotioneel zijn. Ik hecht dan ook veel waarde aan een persoonlijke en ondersteunende benadering. Deze benadering, in combinatie met een prachtig eindproduct, zal ervoor zorgen dat jij of jullie een herinnering voor het leven krijgen. Dat is mijn streven!

  • Liefdevol & professioneel
  • Persoonlijk
  • Herinnering voor het leven

Enkele prachtige honden beelden op een rij:

Meer weten?

Wil je meer weten over het proces bodycasting, de beelden die ik maak of een prijsopgaaf ontvangen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en we kijken samen of we een mooie blijvende herinnering kunnen maken voor jou of je familie.

Ontdek de verhalen op Instagram